Skip links

ТАКМИЧЕЊА У ОРИЈЕНТИРИНГУ У ВРБАСУ (05.09.2021.)

ИНФОРМАЦИЈА O УЧЕШЋУ НА ТАКМИЧЕЊИМА У ОРИЈЕНТИРИНГУ У ВРБАС

Редовно 11-то коло ОЛС, у спринт варијанти, у организацији спортског удружења “Азимут плус“ из Врбаса, одржано је у Врбасу 5.9.2021.год. Била је ово градска трка са стартом у дворишту гимназије и циљем у спортском комплаксу “Драго Јововић“. На такмичењу је узело учешће 109 такмичара из 11 клубова, а најбројнији је био Челик са 24 такмичара. Такмичари Челика освојили су 17 медаља, од којих је 6 златних, 4 сребрне и 7 бронзаних. Од младих такмичара истаклии су се са златном медаљом Милица Васиљевић, са сребрнима Никола Тасић, Ангелина Вучковић и Стеван Милосављевић и бронзаним медаљама Марта Трајковић и Лана Ивковић. Златне медаље освојили су и сениори Дејан Ранковић, Марија Трајковић и Милан Мијаиловић, али и ветерани Драган Николић и Бранко Грујић. Сребрном медаљом окитила се и ветеранка Наташа Станисављевић. Бронзану медаљу освојио је сениор Саша Николић, као и ветерани:Биљана Аранђеловић, Драган Павловић, Бизана Грујић и Милан Цветковић. ПСК Челик је проглашен за најуспешнији клуб на такмичењу, те је од организатора овог кола лиге добио пехар у трајно власништво.

Успеси на ова два наступа допринели су да другопласирани Челик, смањи заостатак за водећом Победом, те да тако учини занимљивијом борбу за титулу шампиона Србије у лиги Оријентиринга.

Следећег викенда, чланице Челика, као репрезентативци ОШ Бранко Радичевић и ОШ Димитрије Давидовић учествују на светском школском првенству у Оријентирингу које се одржава у Србији. Отварање такмичења је предстојећег викента, а трке су почев од понедељка 13.9.2021.год. ПСК Челик, својим такмичарима жели успешан наступ на светском првенству, као и склапање пријатељства са такмичарима из свих земаља учесница.