Skip links

Шесто коло ОСЛС 4.6.2023.

И Н Ф О Р М А Ц И Ј А O УЧЕШЋУ ПСК ЧЕЛИК НА ТАКМИЧЕЊУ, ШЕСТО КОЛО ОСЛС ЛИГЕ СРБИЈЕ У СПРИНТ ОРИЈЕНТИРИНГУ

ШЕСТО КОЛО ОСЛС ЛИГЕ СРБИЈЕ У СПРИНТ ОРИЈЕНТИРИНГУ
У недељу 4.6.2023.год. одржно је одложено шесто коло у лиги Србије у Спринт оријентирингу. Трка је у организацији планинарског спортског клуба “Авала“ из Београда. Трка је одржана на теренима Медаковић 2 у Београду. Терен је, у урбаном насељу са парковима, зградама, теренима за забаву деце. Конципиране су стазеа од 1,4 км, са 12 контролних тачака за најмлађе, до 2,7 км са 19 контрола за мушку елитну сениорску категорију. На такмичењу учешће је узело 15 оријентиринг клубова са 141 такмичаром. ПСК “Челик“, учествовао је са 18 такмичара.
Такмичари Челика освојили су 10 медаља, од којих је 5 златних, једна сребрна и 4 бронзане. Златне медаље у категоријама у којима су наступали освојили су:Анка Ранковић, Илија Милутиновић, Милош Раденковић, Драган Николић и Бранко Гријић. Сребрну медаљу освијила је Катарина Цветковић. Бронзаним медаљама окићени су: Софија Николић Ема Радосављевић, Александра Јовановић и Милан Мијаиловић. На тркама су, за боје клуба још наступали: Сава Јовановић, Лазар Милутиновић, Саша Николић, Саша Павић, Јован Мирковић, Милан Цветковић, Драган Тасић, Даринка Раденковић и Слободан Радосављевић.
На такмичењу, Челик је опет, био међу најуспешнијим клубовима, за сада је на другом месту и једини је конкурент Победи за највиши пласман у лиги.
Следеће, такмичење у ОСЛС је следеће суботе у Железнику, а следеће недеље је првенство Србије у микс штафетама, које се одржава у блоку 70 на Новом Београду.