Skip links

Седмо коло ОСЛС 10.6.2023.

И Н Ф О Р М А Ц И Ј А O УЧЕШЋУ ПСК ЧЕЛИК НА ТАКМИЧЕЊУ, СЕДМО КОЛО ОСЛС ЛИГЕ СРБИЈЕ У СПРИНТ ОРИЈЕНТИРИНГУ

У суботу 10.6.2023.год. одржно је седмо коло у лиги Србије у Спринт оријентирингу. Трка је у организацији Оријентиринг клуба “ДиФ“ из Београда. Трка је одржана на теренима Железника у Београду. Терен је, у урбаном насељу са парковима, зградама, теренима за забаву деце. Конципиране су стазеа од 1,4 км, са 15 контролних тачака за најмлађе, до 3,03 км са 25 контрола за мушку елитну сениорску категорију. На такмичењу учешће је узело 16 оријентиринг клубова са 138 такмичаром. ПСК “Челик“ је учествовао са 24 такмичара.
Такмичари Челика освојили су 19 медаља, од којих је 6 златних, 7 сребрних и 6 бронзаних. Златне медаље у категоријама у којима су наступали освојили су:Ема Радосављевић, Илија Милутиновић, Милош Раденковић, Драган Павловић Драган Николић и Бранко Гријић. Сребрне медаље освијили су Лазар Милутиновић, Наташа Васојевић, Александра Јовановић, Биљана Аранђеловић, Дејан Ранковић, Душан Јовановић и Драган Тасић. Бронзаним медаљама окићени су: Анка Ранковић, Даринка Раденковић, Теодора Милутиновић, Биљана Грујић, Саша Николић и Милан Цветковић. На тркама су, за боје клуба још наступали: Никола Тасић, Нина Радосављевић, Саша Павић, Милан Мијаиловић, Софија Николић и Слободан Радосављевић.
На такмичењу, Челик је опет, био међу најуспешнијим клубовима, за сада је на другом месту, у ОСЛС и једини је конкурент Победи за највиши пласман у лиги.
Следеће, такмичење у оријентирингу је дупло коло лиге, које се одржава последњег викенда у јуну, на теренима Дивчибара.