Skip links

Категорисани спортисти

2020

Марија Трајковић

1 Марија_Трајковић

Марија Трајковић, учествовала је на три трке у Пл оријентацији и 6 трка у Оријентирингу, укупно 9 трка. Освојила је три медаље у Пл оријентацији и две медаље у оријентирингу, укупно 5 медаља од којих су две сребрне и три  бронзане. Са екипом клуба победник је лиге Србије у планинарској оријентацији за категорију сениорке. Са екипом клуба, трећа је, бронзана медаља на првенству Србије у планинарској оријентацији за сениоре. У Оријентирингу, ОЛС,  категорија Ж21Б, освојила је 377,25 бода и заузела 4. место.

Биљана Аранђеловић

2 Биљана Аранђеловић

Биљана Аранђеловић, учествовала је на 4 трке у Пл оријентацији и 10 трка у Оријентирингу, укупно 14 трка. Освојила је 3 медања у Пл оријентацији и 6 медаља у оријентирингу, укупно 9 медаља од којих су три златне, 3 сребрне и 3 бронзане. Са екипом клуба победник је лиге Србије у планинарској оријентацији за категорију сениори. Са екипом клуба, четврта је, на првенству Србије у планинарској оријентацији за сениоре. У Оријентирингу, ОЛС, категорија Ж21Б, освојила је 287,57 бодова и заузелаје 4.место. На првенствима Србије у оријентирингу сребрна медаља у микс штафетама у Браће Јерковића Београд, бронзана медаља у штафетама за сениорке на ади Циганлији, бронзана медаља на средњој дистанци на Равној гори.

Наташа Васојевић

3 Наташа_Васојевић

Наташа Васојевић, учествовала је на 5 трка у Пл оријентацији и 8 трка у Оријентирингу, укупно 13 трка. Освојила је 4 медаље у Пл оријентацији и 3 медаља у оријентирингу, укупно 7 медаља од којих су једна златна, две сребрне и 4  бронзане. Са екипом клуба победник је лиге Србије у планинарској оријентацији за категорију сениорке. Са екипом клуба, трећа је, бронзана медаља на првенству Србије у планинарској оријентацији за сениоре. У Оријентирингу, ОЛС,  категорија Ж21А, освојила је 159,11 бодова и заузела је пето место. На првенствима Србије у оријентирингу бронзана медаља у штафетама за сениорке на ади Циганлији.

Саша Николић

4 Саша_Николић

Саша Николић, учествовао је на  4 трке у Пл оријентацији и 18 трка у Оријентирингу, укупно 22-ве трке. Освојио је 3 медања у Пл оријентацији и 6 медаља у оријентирингу, укупно 9 медаља од којих је 5 златних, једна сребрна и три бронзане. Са екипом клуба победник је лиге Србије у планинарској оријентацији за категорију сениора. Са екипом клуба, трећи је, бронзана медаља, на првенству Србије у планинарској оријентацији. У Оријентирингу је победник и освајач златне медаље, у лиги за категорији М21А са освојених 396,66 бодова.

Немања Васиљевић

6 Немања Васиљевић

Немања Васиљевић, учествовао је на 4 трке у Пл оријентацији и 17 трка у Оријентирингу, укупно 21 трка. Освојио је 2 медаље у Пл оријентацији и 7 у Оријентирингу,  укупно 9 медаља од којих је 3 златних, 4 сребрних и две бронзане. Са екипом клуба победник је лиге Србије у планинарској оријентацији за категорију сениора. У Оријентирингу је освојио 6 медаља 2 златне, три сребрне и једну бронзану. На ПС у Оријентирингу има златну медаљу у микс штафетама за кадете у Браће Јековића Београд и бронзану медаљу у штафетама на ади Циганлији. У ОЛС за категорију М18 са освојених 334,98 бодова заузео друго место, сребрну медаљу.

Дејан Ранковић

5 Дејан_Ранковић

Дејан Ранковић, учествовао је на  5 трке у Пл оријентацији и 16 трка у Оријентирингу, укупно 21-на трка. Освојио је 4 медаље у Пл оријентацији и 3 медаља у оријентирингу, укупно 7 медаља од којих је две златне, једна сребрна и 4 бронзане. Са екипом клуба победник је лиге Србије у планинарској оријентацији за категорију сениора. Са екипом клуба, трећи је, бронзана медаља, на првенству Србије у планинарској оријентацији. У Оријентирингу, ОЛС, са освојених 318,64 бодова, у категорији М21А освојио је 4-то место.

Теодора Милутиновић

7 Теодора_Милутиновић

Теодора Милутиновић, учествовала је на  3 трке у Пл оријентацији и 9 трка у Оријентирингу, укупно 12 трка. Освојила је две медаље у Пл оријентацији, укупно две медаље од којих су једна сребрна и једна  бронзана. Са екипом клуба победник је лиге Србије у планинарској оријентацији за категорију сениорке. Са екипом клуба, четврта је на првенству Србије у планинарској оријентацији за сениоре. У Оријентирингу, ОЛС,  категорија Ж21Б, освојила је 230,02 бодова и заузела пето место.

Катарина Цветковић

8 Катарина_Цветковић

Катарина Цветковић, учествовала је на две трке у Пл оријентацији и 7 трка у Оријентирингу, укупно 9 трка. Освојила је две медаљу у Пл оријентацији и три медаље у оријентирингу, укупно 5 медаља од којих су две златне, једна сребрна и две  бронзане. Са екипом клуба победник је лиге Србије у планинарској оријентацији за категорију сениорке. Са екипом клуба, трећа је, бронзана медаља на првенству Србије у планинарској оријентацији за сениоре. У Оријентирингу, ОЛС,  категорија Ж21А, освојила је 171,31 бодова и заузео пето место.

Алексанра Вујић

9 Александра_Вујић

Александра Вујић, учествовала је на  3 трке у Пл оријентацији и 3 трке у Оријентирингу, укупно 6 трка. Освојила је две медаље у Пл оријентацији и једну у Оријентирингу, укупно три медаље од којих су једна сребрна и две  бронзане. Са екипом клуба победник је лиге Србије у планинарској оријентацији за категорију сениорке. Са екипом клуба, четврта је на првенству Србије у планинарској оријентацији за сениоре. У Оријентирингу, ОЛС,  категорија Ж21Б, освојила је 45,13 бодова и заузела 7. место.

Александар Живојиновић

10 Александар_Живојиновић

Александар Живојиновић, учествовао је на  две трке у Пл оријентацији и 13 трка у Оријентирингу, укупно 15 трка. Освојио је две медаље у Пл оријентацији, укупно две  медаље,  од којих је једна златна и једна сребрна. Са екипом клуба победник је лиге Србије у планинарској оријентацији за категорију сениора.  У Оријентирингу, ОЛС, са освојених 252,68 бодова, у категорији М21А освојио је 7. место.

Милош Каруповић

11 Милош_Каруповић

Милош Каруповић, учествовао је на  4 трке у Пл оријентацији и 11 трка у Оријентирингу, укупно 15-на трка. Освојио је 3 медаље у Пл оријентацији и 4 медаља у оријентирингу, укупно 7 медаља од којих је две златне, две сребрне и 3 бронзане. Са екипом клуба победник је лиге Србије у планинарској оријентацији за категорију сениора. Са екипом клуба, трећи је, бронзана медаља, на првенству Србије у планинарској оријентацији. У Оријентирингу, ОЛС, са освојених 389,43 бода, у категорији М21Б освојио је 1. Место, златну медаљу.

Драган Тасић

12 Драган_Тасић

Драган Тасић, учествовао је на  3 трке у Пл оријентацији и 16 трка у Оријентирингу, укупно 19 трка. Освојио је 2 медања у Пл оријентацији и једну медаљу у оријентирингу, укупно 3 медаље од којих је једна златна и две сребрне. Са екипом клуба победник је лиге Србије у планинарској оријентацији за категорију ветерани, као и сениори за које је такође наступао, дао допринос у обе ове категорије. Са екипом клуба, други је, сребрна  медаља, на првенству Србије у планинарској оријентацији за ветеране. У Оријентирингу, ОЛС,  категорија М45, освојио 295,47 бодова и заузео 7. место.

2019

Саша Николић

4 Саша_Николић

Саша Николић,  учествовао је у две трке за репрезентацију у Пл оријентацији,  11 трка у Пл оријентацији и 23 трке у Оријентирингу, укупно 34 трка. Освојио је четврто место на балканском првенству у пл оријентацији. Освојио је 7 медаља у Пл оријентацији и 11 медаља у оријентирингу, укупно 18 медаље од којих је 8 златних, 8 сребрних и две бронзане. Са екипом клуба златни је лиге Србије Пл Оријентације за сениорску категорију, такође са екипом клуба сребрни је на првенству Србије. У Оријентирингу је другопласирани ОЛС за категорију М21А, са освојених 593,00 бодова, златни је на ПС у штафетам, сребрни у микс штафетама и бронзани у спринту

Дејан Ранковић

5 Дејан_Ранковић

Дејан Ранковић,  учествовао је у две трке за репрезентацију у Пл оријентацији,  10 трка у Пл оријентацији и 15 трка у Оријентирингу, укупно 25 трка. Освојио је четврто место на балканском првенству у пл оријентацији. Освојио је 6 медаља у Пл оријентацији и две медаље у оријентирингу, укупно 8 медаља од којих је 4 златних, 3 сребрних и једна бронзана. Са екипом клуба златни је лиге Србије Пл Оријентације за сениорску категорију, такође са екипом клуба сребрни је на првенству Србије. У Оријентирингу је петопласирани ОЛС за категорију М21А, са освојених 508,35 бодова, сребрни на ПС у штафетам за сениоре.           

Милош Каруповић

11 Милош_Каруповић

Милош Каруповић,  учествовао је у 10 трка  у Пл оријентацији и 13 трка у Оријентирингу, укупно 23 трке. Освојио је 7 медаља у Пл оријентацији, без медаља у оријентирингу, укупно 7 медаље од којих је 4 златих и 3 сребрних. Са екипом клуба златни је лиге Србије Пл Оријентације за сениорску категорију и сребрни на првенству Србије.  У Оријентирингу је осмопласирани ОЛС за категорију М21А, са освојених 359,99 бодова.

Теодора Милутиновић

7 Теодора_Милутиновић

Теодора Милутиновић,  учествовала је на 4 трке у Пл оријентацији и 11 трка у Оријентирингу, укупно 15 трка. Освојила је 2 медаља у Пл оријентацији и једну медаљу у оријентирингу, укупно 3 медаље од којих је једна сребрна и две бронзане. Са екипом клуба сребрна је лиге Србије Пл Оријентације за сениорску категорију.  У Оријентирингу је деветопласирана ОЛС за категорију Ж21Б, са освојених 408,76 бодова.

Јелена Живојиновић

5 Јелена_Живојиновић

Јелена Живојиновић,  учествовала је на две трка у Пл оријентацији и 15 трка у Оријентирингу, укупно 17 трка. Освојила је 2 медаље у Пл оријентацији и 5 медаљу у оријентирингу, укупно 7 медаље од којих је 3 златне, једна сребрна и 3 бронзане. Са екипом клуба сребрна је лиге Србије Пл Оријентације за сениорску категорију.  У Оријентирингу је првопласирана ОЛС за категорију Ж21Б, са освојених 578,7 бодова

Марија Трајковић

1 Марија_Трајковић

Марија Трајковић,  учествовала је на 4 трке у Пл оријентацији и 6 трка у Оријентирингу, укупно 10 трка. Освојила је 4 медаља у Пл оријентацији и једну медаљу у оријентирингу, укупно 5 медаље од којих су једна златна, две сребрне и две бронзане. Са екипом клуба сребрна је лиге Србије Пл Оријентације за сениорску категорију.  У Оријентирингу је једанаестопласирана ОЛС за категорију Ж21Б, са освојених 201,28 бодова, сребрна је у микс штафетама.

Александар Живојиновић

10 Александар_Живојиновић

Александар Живојиновић,  учествовао је у 6 трка  у Пл оријентацији и 14 трка у Оријентирингу, укупно 20 трка. Освојио је 5 медаља у Пл оријентацији и једну у оријентирингу, укупно 6 медаље од којих је две златне, две сребрне и две бронзане. Са екипом клуба златни је лиге Србије Пл Оријентације за сениорску категорију.  У Оријентирингу је седмопласирани ОЛС за категорију М21А, са освојених 422,58 бода.

Александар Вијатовић

8 Александар_Вијатовић

Александар Вијатовић,  учествовао је на  5 трка у Пл оријентацији и 6 трке у Оријентирингу, укупно 11 трка. Освојио је једну медаљу у Пл оријентацији, у оријентирингу 4, укупно 5 медаље од којих је једна златна, две сребрне и две бронзане. У Оријентирингу је трећепласирани ОЛС за категорију М21Б, са освојених 554,88 бодова.                  

Драган Тасић

12 Драган_Тасић

Драган Тасић,  учествовао је на  8 трка у Пл оријентацији и 12 трке у Оријентирингу, укупно 20 трка. Освојио је две медаље, обе у Пл оријентацији, од којих су једна сребрна и једна бронзана.  У Оријентирингу је једанаестопласирани ОЛС за категорију М45, са освојених 298,24 бода.